Klientudtalelser

KLIENTUDTALELSER

"Jeg har gået i samtaleterapi hos Lotte Samsø over flere gange, i en længere årerække - og det er stadig hende jeg henvender mig til, hvis jeg har brug for sparring eller hvis livet gør ondt. Lotte har været med til at jeg kunne ændre mit liv og mit mindset. Allerede fra vores første samtale, da jeg var en ung pige der led af angst og havde brug for hjælp til handling. Det føles som at have fået en livline, som man altid kan regne med. En yderst empatisk, forstående og klog kvinde, der stiller gode og undrende spørgsmål og desuden kommer med løftende ord og redskaber, som kan bruges i alle situationer. Vil anbefale alle, at prøve en samtale hos Lotte."


Camilla


“Terapi er ikke for mig, jeg kan godt klare tingene selv”


Sådan har jeg altid haft det, indtil jeg en dag måtte indse at en tæt relation i min familie, fyldte og påvirkede vibrationerne i min helt nære familie. Jeg blev en udgave af mig selv som jeg ikke kunne li at være. Jeg formåede ikke at ændre det, selvom det umiddelbart virker simpelt. 


Jeg har været i terapi hos Lotte, jeg har lært at lave en adskillelse og lært at forstå hvor ansvar og roller i relationer placeres. Ansvaret er ikke alene mit. Værktøjerne har jeg kunne overføre til mange andre episoder i mit liv, terapi er for alle, og vi sidder alle fast i noget engang i mellem."


Line


Min oplevelse med Lotte var meget givende. Jeg kom til Lotte med en udfordring og jeg fik ro i mig selv og fandt hjem.  Det var en unik og god process. Lotte er til stede og har dig. Hun giver sig tid og mere til. Jeg fik mange gode værktøjer, og Lotte glemmer dig ikke bagefter. Min største anbefalinger. 


Kathrine


"Lotte er simpelthen så fantastisk - og selvudvikling er aldrig af vejen..! Jeg har brugt Lotte on and off, siden jeg var omkring 20 og i dag er jeg 36. Primært har jeg konsulteret Lotte når jeg har været i tvivl om hvilken retning jeg skulle i livet, og når tilværelsen er blevet en smugle svær eller i forbindelse med en hård omgang kærestesorger som nu. 

Lotte formår at sætte ord på de ting jeg selv har svært ved, hun ser muligheder og generelt er hun min GPS, når jeg kan få svært ved at finde hoved og hale i tingene, samt hvilken retning jeg skal gå. Jeg er pt. i forløb hos Lotte i forbindelse med en omgang skilsmisse m.m. og det er så rart at blive mødt af en som man føler forstår en og møder en der hvor man er. Lotte er utroligt rar og mildt hjerte varmt menneske som også lære mig, at blive et bedre menneske. Jeg vil på det varmeste anbefale Lotte herfra til hver en tid."


Signe


"Jeg har været hos Lotte flere gange og bliver lige overrasket hver gang, over hvor dygtig hun er. Lotte går virkelig i dybden med tingene fra start af. Man kommer selv til at se problemstillingen i et andet perspektiv, når Lotte først begynder. Jeg kan kun varmt anbefale Lotte."


Channie Petersen"Dine evner og dygtighed kommer virkelig ind i krop og sjæl, hvor det arbejder videre efter hver samtale. Det er så dejligt at mærke, at alle de ting eller personer, man har problemer med, lige så stille bliver løst op for, samt at man kan mærke krop og sind arbejder.  Jeg har lært meget fra dig, om hvad jeg kan gøre for at arbejde med mig selv, og det er virkelig fedt og mærke at man selv kan lære at gribe ind i psyken og arbejde med alt det positive, og få løst op for alt det negative. Jeg har specielt lagt mærke til alle de smerter der forsvinder, og den lethed man føler efter hver samtale."


Vivi


"Jeg har haft stor og dyb glæde af Lotte af flere omgange, mest i hendes egenskab af psykoterapeut, men hendes clairvoyante evner har også været i spil. Det er altid en fornøjelse at være "i hænderne" på Lotte. Hun er skarp, nærværende og som regel virkelig spot-on. Hun stiller alle de relevante spørgsmål, som virkelig kræver, at jeg går ind og mærker efter, du véd, der hvor man helst ikke vil mærke noget som helst. Jeg føler mig altid healet efter en session med Lotte og er meget taknemmelig for, at have mødt hende for mere end 10 år siden."


Chaline, 55 år